Office Equipment & Supplies

Office Equipment & Supplies

Едно от основните пера на Копилинк ЕООД е търговията и сервизната гаранционна и извънгаранционна поддръжка на офис устройства и консумативи за тях. Дългогодишният ни опит в бранша и многобройните клиенти, които ни се довериха, ни позволиха да изградим екип от професионалисти - предпочитан партньор от все повече и повече частни и държавни структури.

Copy.bg е онлайн продуктов каталог на фирма Копилинк ЕООД. На него можете да откриете богат асортимент от разнообразни продукти за офиса от различни световноизвестни марки.

На адрес http://www.copy.bg има подробна информация за над 5000 продукта, необходими както на големите предприятия, така и на малките фирми – копирни машини, принтери, скенери, мултифункционални устройства, консумативи, компютри, лаптопи, шредери и ламинатори, машини за подвързване, интерактивни дъски, както и много други продукти за офиса.

Copy.bg Ви дава възможност да направите поръчка или да се консултирате със специалист както онлайн директно през сайта, така и по телефона или в някой от нашите офиси. Доставки се извършват в цяла България.

Посетете Copy.bg

Share this post

News

Error: No articles to display

About Us

Copylink Ltd. - office equipment and supplies, occupational medicine service and control organ - complete solutions for successful businesses.

Join us at Facebook.

0700 17 202