Копилинк: Ние работим за вашия бизнес

Копилинк ЕООД предлага комплексни решения за бизнеса. Наши приоритети са изграждането на взаимно доверие и поддържането на трайни партньорства.

Копилинк притежава сертификации по

ISO 9001:2000Katun

Brother спечели четири награди за дизайн "iF Product Design Award 2010”

( 5 Votes ) 

Лидерът в областта на печатните и комуникационни технологии Brother спечели престижната немска международна награда "iF Product Design Award 2010" за две от цветните си LED устройства, формат А4, както и за четеца си за електронни книги (в продажба само в Япония) и още един продукт, който все още не е представен на пазара.

Наградите iF за промишлен дизайн са създадени и се присъждат от iF-Международен Форум за Дизайн в Хановер, Германия. Те са едни от най-авторитетните и значими призове за дизайн в света, чието начало датира от 1953 година и чиято главна цел е да се изберат най-добрите образци в тази област в глобален мащаб.

Критериите на журито включват не само външната форма и дизайн, но и функционалността и грижата на производителя към околната среда. Именно поради това наградите iF са толкова престижни по целия свят.

В 57-мото издание на наградите iF Product Design Award 2010 участваха 2486 кандидатури от 39 страни. От 2007 година насам Brother получава iF награди за четири свои продукта за трета поредна година. В резултат на това компанията има вече общо 20 на брой награди.

Иво Апостолов - Мениджър за България сподели: “Ние знаем, че наградите за промишлен дизайн iF се дават изключително на продукти с надежден дизайн, който не се влияе от мимолетни модни течения и вдъхва постоянно доверие в клиентите през годините. Затова за нас е огромна чест да приемем тези награди и да заявим, че Brother ще продължи да полага непрекъснати усилия за подобряване качеството на дизайна си и ще участва и в бъдеще в подобни световни форуми“.

Share this post

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Нов сайт на Copy.bg

Днес 22.02.2014 Copy.bg е с изцяло нов облик и функционалности благодарение на съвместните ни усилия с уеб агенцията Dreamstudio. От много време искахме да предоставим на нашите клиенти една съвременна и стабилна платформа с богат избор от IT продукти и...

23.02.2014 г.

„С безопасен труд по пътя на успеха”

  “Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европеиския социален фонд на Европеиския съюз“.   ПРОЕКТ BG051PO001-2.3.02-0284 „С безопасен труд по пътя на успеха” договор № ESF-2302-01-07012 Бенефициент:   „КОПИЛИНК”...

28.02.2013 г.

Няколко съвета как да направите бизнеса …

  Ето и няколко полезни съвета как всеки би могъл да спомогне за опазване на природата и околната среда на работното място: 1. Изключвайте офис техниката, когато не я използвате- копирните машини, принтерите и другите устройства в офиса използват значителен обем електроенергия,...

26.04.2012 г.

Какви са ползите от работа с оторизирани…

IT средите са много динамични - при тях важи максимата, че промяната е константна величина. Това важи с пълна сила и за копирната индустрия. Някои производители напускат Българския пазар, други тепърва навлизат или сменят представителите или дилърите си. Трети...

25.04.2012 г.

За нас

Копилинк ЕООД – офис техника, консумативи, служба по трудова медицина и орган за контрол – цялостни решения за успешен бизнес.

Присъединете се към нас във Facebook.

0700 17 202