Копилинк: Ние работим за вашия бизнес

Копилинк ЕООД предлага комплексни решения за бизнеса. Наши приоритети са изграждането на взаимно доверие и поддържането на трайни партньорства.

Копилинк притежава сертификации по

ISO 9001:2000Katun

Поддръжка на копирната машина

( 2 Votes ) 

 

Мнозина считат копирната машина за купчина машинария, която просто включваш в контакта и забравяш за каквато и да е било поддръжка. Всъщност обаче съществуват редица прости изисквания, които е необходимо да се спазват, ако човек смята да използва копирната си техника дълго време и без проблеми.

Ежедневната употреба на копирна машина оказва значително влияние върху състоянието и качеството и на копие - точно както ежедневното шофиране износва автомобилите. Превантивната поддръжка е от голяма степен на важност при необходимост от ефективна употреба на офис техниката - принудителните ремонти и поправки са пречка за работния процес. Освен това, трябва да се има предвид, че една зле работеща копирна машина би могла да има доста негативни и неприятни последици за иначе успешните ви проекти в офиса.

Сключването на договор за поддръжка е основен елемент по пътя към правилната грижа за копирната машина и офис оборудването ви. Добра програма за поддръжка би включвала следните елементи: тонер, консумативи (без хартия), всички необходими части, сменяни щом достигнат предопределения от оригиналния производител на копирната машина живот, обновяване на firmware, превантивна поддръжка, почистване. Освен това е важно да има гарантиран период на безпроблемна работа с копирната машина, както и възможност за предоставяне на оборотна копирна техника.

Копилинк предлага на своите клиенти гъвкави програми за поддръжка на тяхната копирната и офис техника, включващи бонуси като: бързо време за реакция при форсмажорни обстоятелства, оборотна техника, безплатни демонстрации и обучения както и фиксирани посещения от сервизните техници. Фирмата предлага сертифицирани сервизни услуги и поддръжка на вашата офис и копирна техника, копирни машини, факс апарати, принтери ,скенери и мултифункционални устройства (МФУ). Основните марки копирни машини, с които Копилинк работи са Коника Минолта, Brother, Toshiba, Hewlett Packard, Canon, Ricoh и други.

Освен да разполагате с добра обслужваща фирма на вашата офис техника от значителна важност е и отношението ви към вашите копирни машини, принтери и други офис устройства- поддръжката на отлична чистота и премахването на наличния прах или остатъчен тонер могат значително да удължат времето, в което ще се радвате на безпроблемна употреба на вашата офис техника. Също така е хубаво да се запознаете с инструкциите за употреба на вашите копирни машини, както и винаги да ги изключвате от електрическата мрежа, преди да извършвате каквито и да било ремонтни или почистващи дейности и манипулации. Обръщайте внимание и на специалните индикатори и лампички, които от време на време ще ви сигнализират за състоянието на вашата копирна машина, принтер или мултифункционално устройство - те могат да ви гарантират добро качество на копието.

Необходимо е да отделите малко време за грижа за вашата офис техника, за да сте сигурни, че можете да разчитате на нейната безпроблемна работа тогава, когато ви е най - необходима.

Копилинк ЕООД може да ви даде съвет или консултация по всеки въпрос, свързан с техниката във вашия офис - свържете се с нас.

 

Share this post

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Копилинк получава подкрепа за преодолява…

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-0608-С01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19, Цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за КОПИЛИНК ЕООД, за справяне с последиците от...

13.05.2022 г.

Нов сайт на Copy.bg

Днес 22.02.2014 Copy.bg е с изцяло нов облик и функционалности благодарение на съвместните ни усилия с уеб агенцията Dreamstudio. От много време искахме да предоставим на нашите клиенти една съвременна и стабилна платформа с богат избор от IT продукти и...

23.02.2014 г.

„С безопасен труд по пътя на успеха”

  “Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европеиския социален фонд на Европеиския съюз“.   ПРОЕКТ BG051PO001-2.3.02-0284 „С безопасен труд по пътя на успеха” договор № ESF-2302-01-07012 Бенефициент:   „КОПИЛИНК”...

28.02.2013 г.

Няколко съвета как да направите бизнеса …

  Ето и няколко полезни съвета как всеки би могъл да спомогне за опазване на природата и околната среда на работното място: 1. Изключвайте офис техниката, когато не я използвате- копирните машини, принтерите и другите устройства в офиса използват значителен обем електроенергия,...

26.04.2012 г.

За нас

Копилинк ЕООД – офис техника, консумативи, служба по трудова медицина и орган за контрол – цялостни решения за успешен бизнес.

Присъединете се към нас във Facebook.

0700 17 202