Копилинк: Ние работим за вашия бизнес

Копилинк ЕООД предлага комплексни решения за бизнеса. Наши приоритети са изграждането на взаимно доверие и поддържането на трайни партньорства.

Копилинк притежава сертификации по

ISO 9001:2000Katun

Bizhub PRO C6000L -дигитална преса на Konica Minolta

( 1 Vote ) 

Bizhub PRO C6000L

Последната производствена система за къси тиражи на Коника Минолта предлага перфектно качество на цветовете и безупречна надеждност.

Bizhub PRO® C6000L, най-новата цветна дигитална система от серията bizhub PRO® на Konica Minolta предлага изгоден печат и изображения с високо качество. С модерната технология на Коника Минолта за обработка на цветовете, тази дигитална цветна преса е създадена специално за да отговори на основните изисквания за качество, надеждност, лекота на употреба и икономичност, които имат печатниците, рекламните агенции и офисите с голям обем на печат.

Дигиталният производствен печат никога не е бил толкова достъпен, колкото сега с Bizhub PRO C6000L. Системата отпечатва скоростно 60 копия в минута в черно-бяло и в цвят, а в комбинация с месеч обем на печат до 280 000 отпечатъка и разделителна способност от 1200x1200x8bit dpi позволява производствен печат в самия офис, без да се прави компромис с качеството. С разнообразните си довършителни възможности Bizhub PRO C6000L произвежда различни материали като книги, брошури, каталози, доклади, флаери и директна поща с възможност за персонализация.

Вграденият Konica Minolta IC-601 контролер предлага достъпно управление на цветовете и списъците със заявки, както и безпроблемна интеграция на широк спектър от приложения на Konica Minolta за оптимизиране средата на печат и уеб-2-принт решения. Обработката на хартията в Bizhub PRO C6000L става бързо и свръх гладко. Благодарение на въздушно-струйното подаване на хартия на Konica Minolta, гъвкавостта на медиите е голяма и обхваща широка гама, включително хартия до 300 gsm, хартия с покритие, картон и офсет за дигитален печат.

Иновационните технологии за изобразяване S. E. A. D. II със сензори за контрол на цветовете в реално време, ITbit и CRS, полимеризираният тонер Simitri® HD и въздушно-струйният начин на разделяне и подаване на хартията създават непобедима комбинация от качество и лекота на работа, осигурявайки перфектни резултати и най-висока надеждност.

В качествата на новата Bizhub PRO C6000L може да се убеди всеки, който има интерес  - в шоурумът на Коника Минолта посетителите имат възможност да разпечатат свои файлове на различни носители и да сравнят качеството на цветовете. До края на март Bizhub PRO C6000L е на промоционална цена, като подарък към системата компанията предлага избор между софтуер за персонализация или софтуер контрол на цветовете.


Можете да поискате актуална оферта за Bizhub PRO C6000L, както и за всяка друга производствена система, принтер, или копирна машина на Konica minolta на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на 070017202

Share this post

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Нов сайт на Copy.bg

Днес 22.02.2014 Copy.bg е с изцяло нов облик и функционалности благодарение на съвместните ни усилия с уеб агенцията Dreamstudio. От много време искахме да предоставим на нашите клиенти една съвременна и стабилна платформа с богат избор от IT продукти и...

23.02.2014 г.

„С безопасен труд по пътя на успеха”

  “Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европеиския социален фонд на Европеиския съюз“.   ПРОЕКТ BG051PO001-2.3.02-0284 „С безопасен труд по пътя на успеха” договор № ESF-2302-01-07012 Бенефициент:   „КОПИЛИНК”...

28.02.2013 г.

Няколко съвета как да направите бизнеса …

  Ето и няколко полезни съвета как всеки би могъл да спомогне за опазване на природата и околната среда на работното място: 1. Изключвайте офис техниката, когато не я използвате- копирните машини, принтерите и другите устройства в офиса използват значителен обем електроенергия,...

26.04.2012 г.

Какви са ползите от работа с оторизирани…

IT средите са много динамични - при тях важи максимата, че промяната е константна величина. Това важи с пълна сила и за копирната индустрия. Някои производители напускат Българския пазар, други тепърва навлизат или сменят представителите или дилърите си. Трети...

25.04.2012 г.

За нас

Копилинк ЕООД – офис техника, консумативи, служба по трудова медицина и орган за контрол – цялостни решения за успешен бизнес.

Присъединете се към нас във Facebook.

0700 17 202