История

История

 

 

Фирма Копилинк ЕООД е основана през 1991 година и когато стартира е специализирана в продажба и сервиз на офис техника и консумативи. През годините тя завоюва и утвърждава своите стабилни пазарни позиции, предлагайки на своите клиенти перфектно търговско и сервизно обслужване и качествена офис техника от световноизвестни марки.

Фирмата има изградена търговско-сервизна мрежа, която напълно покрива територията на Република България. Сервизните инженери на Копилинк ЕООД са с квалификация, придобита след фирмени курсове на обучение в центовете на TOSHIBA, KONICA MINOLTA, BROTHER и други. Фирмата е оборудвана със съответните транспортни, комуникационни и технически характеристики, изисквани от спецификата на извършванте от нея дейности.

През Април 2000 година Копилинк ЕООД сертифицира системата си за контрол на качеството на своята дейност по международния стандарт ISO9002, а през 2003 година – ISO9001:2008. През 2000 година Копилинк ЕООД създава и Служба по Трудова Медицина, регистрирана в Министерство на здравеопазването под N: 92 от 18.02.2000 година, която вече над 10 години успешно сътрудничи със своите клиенти.

За да отговори на потребностите на своите партньори, осигурявайки им комплексност на предлаганите услуги , Копилинк ЕООД изгражда Орган за Контрол от вида “C”, който работи в областта на контрол физичните и химичните фактори на средата и контрол на електрически уредби и съоръжения. Органът за контрол работи по документирана система по качеството, разработена на базата на БДС EN ISO/IEC 17020:2005.

Днес, Копилинк ЕООД, въпреки дългогодишния си опит в бранша, е адаптивна и иновативна компания, която постоянно се стреми да предлага на своите клиенти нови решения в бизнеса.

Share this post

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Нов сайт на Copy.bg

Днес 22.02.2014 Copy.bg е с изцяло нов облик и функционалности благодарение на съвместните ни усилия с уеб агенцията Dreamstudio. От много време искахме да предоставим на нашите клиенти една съвременна и стабилна платформа с богат избор от IT продукти и...

23.02.2014 г.

„С безопасен труд по пътя на успеха”

  “Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европеиския социален фонд на Европеиския съюз“.   ПРОЕКТ BG051PO001-2.3.02-0284 „С безопасен труд по пътя на успеха” договор № ESF-2302-01-07012 Бенефициент:   „КОПИЛИНК”...

28.02.2013 г.

Няколко съвета как да направите бизнеса …

  Ето и няколко полезни съвета как всеки би могъл да спомогне за опазване на природата и околната среда на работното място: 1. Изключвайте офис техниката, когато не я използвате- копирните машини, принтерите и другите устройства в офиса използват значителен обем електроенергия,...

26.04.2012 г.

Какви са ползите от работа с оторизирани…

IT средите са много динамични - при тях важи максимата, че промяната е константна величина. Това важи с пълна сила и за копирната индустрия. Някои производители напускат Българския пазар, други тепърва навлизат или сменят представителите или дилърите си. Трети...

25.04.2012 г.

За нас

Копилинк ЕООД – офис техника, консумативи, служба по трудова медицина и орган за контрол – цялостни решения за успешен бизнес.

Присъединете се към нас във Facebook.

0700 17 202