Офис техника и консумативи

Офис техника и консумативи

 

 

Едно от основните пера на фирма Копилинк ЕООД е търговията и сервизната гаранционна и извънгаранционна поддръжка на офис техника за употреба в офис среда и доставка на консумативи. Дългогодишният опит на Копилинк в бранша и многобройните клиенти, които се довериха на компанията, ни позволиха да изградим екип от професионалисти - предпочитан партньор от все повече и повече частни и държавни структури. Копилинк ЕООД е основен търговски и сервизен представител за България на Konica Minolta и Brother. През 2015 година Копилинк ЕООД слага началото на ново партньорство, като става оторизиран дистрибутор на SHARP за България. През годините Копилинк ЕООД лансира над 20 000 офис устройства - копирни машини, принтери и мултифункционални устройства. Компанията е специализирана в изготвяне на проекти за управление на печата и оптимизиране на разходите за печат.

Повече информация за продуктите на SHARP можете да откриете на Sharp-bulgaria.com

Copy.bg е онлайн продуктов каталог на фирма Копилинк ЕООД. На него можете да откриете богат асортимент от разнообразни продукти за офиса от различни световноизвестни марки, като може да заявите за покупка онлайн даден продукт.

На адрес http://www.copy.bg има подробна информация за над 14000 продукта, необходими както на големите предприятия, така и на малките фирми – копирни машини, принтери, скенери, мултифункционални устройства, консумативи, компютри, лаптопи, шредери и ламинатори, машини за подвързване, интерактивни дъски, както и много други продукти за офиса.

Copy.bg Ви дава възможност да направите поръчка или да се консултирате със специалист както онлайн директно през сайта, така и по телефона или в някой от нашите офиси. Доставки се извършват в цяла България. Има възможност да закупите вашата нова копирна машина, лаптоп, мултифункционално устройство или друг продукт на преференциални условия или лизинг.

Посетете Copy.bg

 


 

Копилинк ЕООД е и официален дистрибутор за България на продуктите, предлагани от KATUN Corporation. Katun е Американска, наложила се на световния пазар марка за съвместими консумативи, части и аксесоари за копирна техника.  Със значителния асортимент, който Katun поддържа, марката адекватно отговаря на нуждите от консумативи и профилактична поддръжка за печатаща техника на всички познати на Българския пазар марки офис техника. Високото качество на предлаганите продукти и конкурентните им цени налагат успешно продуктите на бранда на световния пазар през последните 30 години.

Katun.copy.bg е цялостен каталог на продуктите на фирмата, на който можете да разгледате, сравните или да поръчате онлайн продукт от асортимента на Katun - лидерът в световен мащаб за съвместими консумативи и части за копирна техника.  Намалете разходите си за печат!

Посетете Katun.copy.bg

Share this post

Новини

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Нов сайт на Copy.bg

Днес 22.02.2014 Copy.bg е с изцяло нов облик и функционалности благодарение на съвместните ни усилия с уеб агенцията Dreamstudio. От много време искахме да предоставим на нашите клиенти една съвременна и стабилна платформа с богат избор от IT продукти и...

23.02.2014 г.

„С безопасен труд по пътя на успеха”

  “Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европеиския социален фонд на Европеиския съюз“.   ПРОЕКТ BG051PO001-2.3.02-0284 „С безопасен труд по пътя на успеха” договор № ESF-2302-01-07012 Бенефициент:   „КОПИЛИНК”...

28.02.2013 г.

Няколко съвета как да направите бизнеса …

  Ето и няколко полезни съвета как всеки би могъл да спомогне за опазване на природата и околната среда на работното място: 1. Изключвайте офис техниката, когато не я използвате- копирните машини, принтерите и другите устройства в офиса използват значителен обем електроенергия,...

26.04.2012 г.

Какви са ползите от работа с оторизирани…

IT средите са много динамични - при тях важи максимата, че промяната е константна величина. Това важи с пълна сила и за копирната индустрия. Някои производители напускат Българския пазар, други тепърва навлизат или сменят представителите или дилърите си. Трети...

25.04.2012 г.

За нас

Копилинк ЕООД – офис техника, консумативи, служба по трудова медицина и орган за контрол – цялостни решения за успешен бизнес.

Присъединете се към нас във Facebook.

0700 17 202